Plata la livrare

Pentru aceasta optiune, la primirea coletului trebuie sa inmanezi curierului suma aferenta produselor comandate. Iti recomandam sa ai la tine suma exacta.

Plata online cu card bancar

Prin EuPlatesc(Visa/Maestro/Mastercard).

Plata prin cardul bancar se efectueaza in conditii de siguranta deplina. Dupa finalizarea comenzii, vei fi redirectionat catre pagina EuPlatesc.ro pentru introducerea datelor de pe card. Tranzactiile se fac in lei, indiferent de valuta contului tau, la cursul de schimb al bancii tale.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Ai intampinat probleme cu plata la livrare sau cu cardul? scrie-ne acum!