POLITICA DE CONFIDENTIALITATE PRIVIND UTILIZAREA DATELOR PERSONALE

STAR ADMIN SRL -, cu sediul in mun. Cluj-Napoca, str. Oasului 86-90, jud. Cluj, CUI 29944899, nr. inmatriculare J12 /754 /2012, va transmitem aceasta Politica de Confidentialitate pentru a va explica modul in care prelucram si protejam datele cu caracter personal.

1. Aplicabilitate

Atunci cand vizitezi website-ul www.biotake.ro sau cand apelezi la serviciile noastre, ne incredintezi informatiile tale, unele cu caracter personal sau sensibil. Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti arate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile tale personale iti apartin, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta. Nu oferim informatii unor parti terte fara a te informa. Prin navigarea pe site-ul www.biotake.ro sau prin contactarea noastra (prin formularul pus la dispozitie pe website), declari ca ai fost informat in mod adecvat asupra politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal prin parcurgerea acestui document denumit Politica de confidentialitate. Deasemenea, este esentiala si este obligatorie pentru utilizatori citirea acestor Termeni si conditii, respectiv Politica de confidentialitate existente pe website-ul www.biotake.ro.

 

Prezenta informare se aplică prelucrării datelor cu caracter personal ale:

 

• Partenerilor noştri contractuali precum furnizori, clienți („Parteneri comerciali”);

• Vizitatorilor și utilizatorilor site-ului nostru naturalhealing.ro („Utilizatori”);

 

2. Ce date colectam despre dumneavoastra?

Atunci cand vizitezi website-ul www.biotake.ro sau cand apelezi la serviciile noastre, ne incredintezi informatiile tale, unele cu caracter personal sau sensibil. Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti arate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile tale personale iti apartin, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta. Nu oferim informatii unor parti terte fara a te informa. Prin navigarea pe site-ul www.biotake.ro sau prin contactarea noastra (prin formularul pus la dispozitie pe website), declari ca ai fost informat in mod adecvat asupra politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal prin parcurgerea acestui document denumit Politica de confidentialitate. Deasemenea, este esentiala si este obligatorie pentru utilizatori citirea acestor Termeni si conditii, respectiv Politica de confidentialitate existente pe website-ul www.biotake.ro.

Colectam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

 

Din informatiile pe care ni le furnizati prin completarea formularelor de pe site-ul nostru: formularul din pagina de Contact, formularul de Contact Rapid, formularul din pagina de Login, formularul pentru crearea unui cont nou de utilizator, prin corespondenta cu noi prin telefon, e-mail sau in orice alta modalitate. Informatiile pe care ni le furnizati pot include numele, adresa de domiciliu, adresa de livrare, adresa de e-mail si numarul de telefon, precum si alte informatii, dupa caz. Prin activitatea desfasurata pe site, nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastra (i.e. informatii despre originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice, sanatatea, viata sexuala sau orientarea sexuala), cu exceptia cazului in care suntem obligati sa facem acest lucru prin lege; si/sau in cazul in care ne-ati furnizat consimtamantul dumneavoastra explicit in mod separat.

In cazul in care ne furnizati in mod voluntar date cu caracter personal (inclusiv date cu caracter personal sensibile) prin interactiunea dumneavoastra cu site-ul naturalhealing.ro sau prin corespondenta cu noi prin telefon, e-mail sau in orice alta modalitate, din proprie vointa si nu la cererea noastra, vom sterge astfel de date cu caracter personal din sistemele noastre daca nu consideram ca prelucrarea acestora este necesara pentru un scop legitim al STAR ADMIN SRL, cu exceptia cazului in care ati facut aceste date publice (de exemplu, intr-un forum de mesaje care este vizibil publicului), caz in care vom sterge aceste date de pe site numai daca legea impune astfel sau daca nu dorim sa le pastram.

 

• De fiecare data cand vizitati site-ul nostru colectam automat urmatoarele date:

date despre vizita dumneavoastra, de exemplu acest lucru poate include date despre URL, secventa de clicuri catre, prin si de la site-ul naturalhealing.ro (inclusiv data si ora), informatiile sau produsele pe care le-ati vizualizat sau cautat pe site.
• Date tehnice, cum ar fi Adresa Internet Protocol (IP) utilizata pentru conectarea calculatorului dumneavoastra la internet, informatiile de conectare, tipul si versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile si versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul si platforma de operare, tipul dispozitivului si marca dispozitivului mobil; aceste date sunt colectate si prelucrate in numele nostru, prin fisierele de tip cookie ale tertelor parti.

3. Scop

Putem prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele cazuri:
• In cazul in care este necesar pentru interesul public sau in scopuri oficiale.
• IN EXECUTAREA un contract pe care l-am incheiat cu dumneavoastra;
• Atunci cand trebuie sa intreprindem masurile necesare pentru a incheia un contract cu dumneavoastra;
• Atunci cand trebuie sa respectam o obligatie legala (legile aplicabile in relatiile de munca, in autorizarea platilor, in contabilitate, audit);
• Atunci cand este necesar pentru interesele noastre legitime (sau pentru cele ale unei terte parti) si pentru interesele dumneavoastra (i.e. pentru detectarea si prevenirea fraudei sau pentru asigurarea securitatii IT si a retelei informatice), cu exceptia cazului in care drepturile dumneavoastra fundamentale prevaleaza fata de aceste interese;

 

 Prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal si cu URMATORUL SCOP:

 

• Pentru a ne asigura de prezentarea continutului in modul cel mai eficient pentru dumneavoastra;
• Pentru a imbunatati functionalitatea site ului biotake.ro
• Pentru administrarea site-ului
• Pentru operatiuni TEHNICE interne, inclusiv in scopuri de depanare, analiza a datelor, testare, cercetare, statistica si de cercetare;
• pentru a pastra in siguranta site ul biotake.ro
• Pentru publicitate si marketing, inclusiv pentru scopuri de marketing specific, astfel incat sa oferim un continut, inclusiv un continut personalizat, care ar putea fi de interes mai mare pentru dumneavoastra. In unele cazuri, vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal doar cu consimtamantul dumneavoastra (i.e. in cazuri de publicitate si marketing). In aceste cazuri, va vom solicita separat consimtamantul dumneavoastra, in mod transparent, atunci cand furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal. Ulterior, va puteti retrage consimtamantul, in orice moment, trimitand o solicitare la adresa de e-mail office@biotake.ro. Retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii care a avut loc inainte de retragerea acestuia.

Atunci cand solicitam date cu caracter personal pentru a respecta obligatii legale sau contractuale, furnizarea acestor date cu caracter personal de catre dumneavoastra este obligatorie. Acest lucru inseamna ca, daca astfel de date cu caracter personal nu sunt furnizate, nu vom putea sa gestionam relatiile contractuale sau sa respectam obligatiile legale ce ne sunt impuse. In toate celelalte cazuri, furnizarea de date cu caracter personal este optionala si nu aveti obligatia de a le furniza. Putem prelucra datele dumneavoastra in scopul posibilei exercitari a drepturilor sau a reclamatiilor noastre impotriva dumneavoastra in viitor. Aceasta prelucrare se bazeaza pe interesul nostru legitim, fiind necesar sa ne exercitam drepturile in cazul unor eventuale litigii.

 

Utilizatori și clienți:

 

În scopul furnizării serviciilor, a livrării de bunuri și efectuării plăților în baza contractelor relevante, vă putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, datele de contact, datele bancare. Putem prelucra datele cu caracter personal astfel încât să vă putem oferi informații despre bunuri sau servicii care considerăm că vă interesează. Dacă sunteți un client existent, vă vom contacta numai prin e-mail, sau prin SMS, cu informații despre bunuri și servicii similare cu cele care au făcut obiectul unei vânzări anterioare, cu excepția cazului în care ați optat altfel anterior. Dacă sunteți un client nou, vă vom contacta prin mijloace electronice numai dacă avem acordul dumneavoastră prealabil. Dacă nu doriți să vă folosim datele în acest fel, bifați caseta corespunzătoare din formularul prin care colectăm datele dumneavoastră formularul de autentificare în contul de utilizator. Nu vom transmite datele dumneavoastră cu caracter personal unor terțe părți, în scopuri de marketing, fără consimțământul dumneavoastră explicit în acest sens. Putem, de asemenea, să vă folosim datele cu caracter personal pentru a măsura sau a înțelege conținutul preferat legat produsele noastre; și pentru a face sugestii și recomandări dumneavoastră și altor Utilizatori ai site-ului nostru despre produse care ar putea să vă intereseze pe dumneavoastră sau pe aceștia. 

 

Parteneri comerciali: 

 

În scopul furnizării de servicii, livrării de bunuri și efectuării plăților în baza contractelor relevante, vă putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, date de contact de afaceri, date bancare și codul de identificare fiscală, pentru persoanele înregistrate în scopuri de TVA. În unele cazuri, prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi numele și datele de contact ale angajaților sau ale contractanților Partenerilor comerciali în scopul comunicărilor legate de executarea unui anumit contract cu Partenerii comerciali. Fiind Partener comercial, vă putem furniza comunicări despre noile noastre produse și servicii. Dacă nu mai doriți să primiți aceste comunicări, puteți renunța trimițându-ne un e-mail la adresa office@biotake.roUtilizatori și clienți: În scopul furnizării serviciilor, a livrării de bunuri și efectuării plăților în baza contractelor relevante, vă putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, datele de contact, datele bancare. Putem prelucra datele cu caracter personal astfel încât să vă putem oferi informații despre bunuri sau servicii care considerăm că vă interesează. Dacă sunteți un client existent, vă vom contacta numai prin e-mail, sau prin SMS, cu informații despre bunuri și servicii similare cu cele care au făcut obiectul unei vânzări anterioare, cu excepția cazului în care ați optat altfel anterior. Dacă sunteți un client nou, vă vom contacta prin mijloace electronice numai dacă avem acordul dumneavoastră prealabil. Dacă nu doriți să vă folosim datele în acest fel, bifați caseta corespunzătoare din formularul prin care colectăm datele dumneavoastră formularul de autentificare în contul de utilizator. Nu vom transmite datele dumneavoastră cu caracter personal unor terțe părți, în scopuri de marketing, fără consimțământul dumneavoastră explicit în acest sens. Putem, de asemenea, să vă folosim datele cu caracter personal pentru a măsura sau a înțelege conținutul preferat legat produsele noastre; și pentru a face sugestii și recomandări dumneavoastră și altor Utilizatori ai site-ului nostru despre produse care ar putea să vă intereseze pe dumneavoastră sau pe aceștia. Parteneri comerciali: În scopul furnizării de servicii, livrării de bunuri și efectuării plăților în baza contractelor relevante, vă putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, date de contact de afaceri, date bancare și codul de identificare fiscală, pentru persoanele înregistrate în scopuri de TVA. În unele cazuri, prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi numele și datele de contact ale angajaților sau ale contractanților Partenerilor comerciali în scopul comunicărilor legate de executarea unui anumit contract cu Partenerii comerciali. Fiind Partener comercial, vă putem furniza comunicări despre noile noastre produse și servicii. Dacă nu mai doriți să primiți aceste comunicări, puteți renunța trimițându-ne un e-mail la adresa office@biotake.ro 

 

4. Transmitere

STAR ADMIN SRL nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. Masuri tehnice si organizatorice adecvate sunt luate pentru protectia datelor cu caracter personal. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. STAR ADMIN nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul. Datele cu caracter personal pot fi comunicate autoritatilor guvernamentale, autoritatilor fiscale si/sau organelor de aplicare a legii, daca acest lucru este impus de legile aplicabile sau daca este necesar pentru exercitarea drepturilor noastre, inclusiv a conditiilor de utilizare, sau pentru protejarea intereselor noastre legitime (inclusiv a intereselor legitime ale unor terte parti) in conformitate cu legile aplicabile.

 

Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi, de asemenea, divulgate unor terte parti, astfel:

• Catre parteneri de afaceri, furnizori si subcontractanti pentru executarea tuturor contractelor pe care le incheiem cu dumneavoastra, in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dumneavoastra
• Pentru livrarea comenzilor in tarile Uniunii Europene utilizand serviciile de curierat
• Pentru livrarea comenzilor, catre companiile specializate in servicii de curierat
• Catre furnizori de servicii care ofera sprijin administrativ, profesional si tehnic Companiei pentru suport IT, de securitate si resurse comerciale;
• Catre consultanti externi (i.e. avocati, contabili, auditori), atunci cand este necesar STAR ADMIN efectueaza o evaluare prealabila adecvata in selectarea tertelor parti furnizori de servicii si impune acestor furnizori de servicii sa mentina masuri de securitate tehnice si organizatorice adecvate in vederea protejarii datelor cu caracter personal si pentru a prelucra datele cu caracter personal numai conform instructiunilor specificate. Furnizorii de servicii vor avea dreptul sa utilizeze subcontractati in furnizarea serviciilor catre STAR ADMIN, cu conditia ca fiecare subcontractant sa respecte aceleasi obligatii de protectie a datelor ca si furnizorii de servicii.

 

5. Durata colectarii si pastrarii datelor

Vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal pentru perioada necesara pentru a indeplini scopurile enumerate in prezenta Politica sau pentru perioada impusa de legislatia nationala aplicabila, in conformitate cu perioadele minime legale de pastrare aplicabile si/sau atat cat este necesar pentru a ne exercita drepturile legitime (si drepturile legitime ale altor persoane). In cazul in care sunteti Client sau Partener Comercial, va vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal pe perioada exercitarii relatiei contractuale cu dumneavoastra. In cazul in care avem o relatie comerciala continua cu dumneavoastra in calitate de Partener comercial vom continua sa pastram aceste date cu caracter personal pana la incetarea relatiei noastre comerciale si pentru perioada minima de pastrare impusa de lege. In cazul in care sunteti utilizator al site-ului naturalhealing.ro (i.e. ati creat un cont de utilizator pe site), vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal pentru care contul de utilizator este activ. In cazul in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal in temeiul consimtamantului dumneavoastra, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevazuta prin consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazului in care va retrageti sau limitati consimtamantul inainte de expirarea acestei perioade. In astfel de cazuri, vom inceta prelucrarea datelor cu caracter personal respective in scopurile relevante, sub rezerva oricarei obligatii legale de a prelucra aceste date cu caracter personal si/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal in scopul exercitarii drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane).

6. Stocarea datelor personale si transferul

Platforma biotake.ro este administrat si intretinut de STAR ADMIN SRL si gazduit de serverele Hosterion.ro, aflate pe teritoriul României. Intenționăm să nu transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal în afara SEE dacă nu există protecții adecvate, incluzând:

• O decizie privind caracterul adecvat emisa de Comisia Europeana cu privire la tara sau tarile de destinatie;
• O certificare ,,scut de confidentialitate”;
• Reguli corporatiste obligatorii corespunzatoare;
• Un cod de conduita aprobat, impreuna cu angajamentele obligatorii si executorii ale operatorului de date sau persoanei imputernicite de catre operatorul de date din tara aflata in afara UE si SEE;
• Un mecanism de certificare aprobat, impreuna cu angajamentul obligatoriu si executoriu al operatorului de date sau al persoanei imputernicite de catre operatorul de date intr-o tara din afara UE si SEE de a aplica garantiile corespunzatoare; sau • clauze contractuale standard UE aprobate de Comisia Europeana.

7. Drepturi si obligatii

Aveti urmatoarele drepturi conform legislatiei in domeniu:

• Dreptul de va confirma daca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi, si de a va furniza o copie a datelor dumneavoastra cu caracter personal;
• Dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal prelucrate de website-ul biotake.ro
• Dreptul de a solicita restrictionarea datelor personale de procesare de catre websiteul biotake.ro
• Dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal de catre website-ul biotake.ro (de exemplu utilizarea prelucrarii in scopuri de marketing direct);
• Dreptul de a solicita portabilitatea datelor cu caracter personal;
• Dreptul de a va retrage consimtamantul, in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia;
• Dreptul de a depune o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca drepturile dumneavoastra descrise mai sus pot fi limitate in anumite situatii si fac obiectul legilor si reglementarilor aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal. De exemplu, dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal poate fi limitat in cazul in care putem demonstra ca avem motive legitime convingatoare pentru a prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal care prevaleaza fata de interesele dumneavoastra. Va trebui sa va dovediti identitatea si sa ne oferiti alte detalii care sa ne ajute sa raspundem cererii dumneavoastra.

Pentru a va exercita unul sau mai multe din aceste drepturi, va rugam sa ne contactati la adresa de email office@biotake.ro

8. Securitatea datelor cu caracter personal

Toate tranzactiile de plata vor fi criptate Sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii tuturor mijloacelor de autentificare (de exemplu, username, parole, etc.) utilizate de dumneavoastra pentru a accesa parti ale site-ului biotake.ro.
Transmiterea datelor prin internet nu este complet sigura. Desi facem tot posibilul pentru a va proteja datele, nu putem garanta 100% securitatea datelor dumneavoastra transmise pe site-ul nostru; orice transmisie de date personale se face pe propriul dumneavoastra risc. Dupa ce primim datele dumneavoastra, vom folosi proceduri stricte de securitate pentru a incerca sa impiedicam accesul neautorizat.

9. Datele MINORILOR

Site-ul nostru nu colecteaza cu buna stiinta date personale de identificare de la persoane care nu au implinit varsta de 18 ani. Daca parintele sau tutorele legal are la cunostinta faptul ca minorul aflat in custodia sa a furnizat site-ului datele sale cu caracter personal, acesta trebuie sa informeze imediat STAR ADMIN, la adresa de e-mail office@biotake.ro. In cazul in care descoperim ca o persoana care nu a implinit varsta de 18 ani a furnizat date cu caracter personal, prin intermediul site-ului, atunci vom distruge aceste informatii de pe serverele noastre imediat, cu exceptia cazului in care parintele sau tutorele isi da consimtamantul explicit pentru prelucrarea de catre site a datelor cu caracter personal ale copilului in scopurile specificate.

10. Fisierele de tip cookies

Site-ul nostru utilizeaza fisiere de tip Cookie pentru a va oferi o experienta mai buna atunci cand navigati pe siteul nostru. Aceasta prelucrare se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra exprimat pe site sau prin setarile din browserul dumneavoastra.

11. Contact

Daca aveti intrebari sau neclaritati cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre site-ul naturalhealing.ro sau daca doriti sa va exercitati unul sau mai multe din drepturile ce va revin, ne puteti contacta la adresa de e-mail office@biotake.ro Va rugam sa nu divulgati date cu caracter personal sensibile (de exemplu, informatii legate de originea rasiala sau etnica, de opinii politice, de convingeri religioase sau de alta natura, de sanatate sau de apartenenta la un sindicat), numere de asigurare sociala atunci cand ne contactati.
Nota: Putem actualiza periodic aceasta Politica si va vom notifica orice modificare prin postarea noii variante pe site-ul biotake.ro. Va rugam sa consultati periodic pagina dedicata Politicii de confidentialitate.